Missie en visie

Omnis vita ex mare (alle leven komt uit zee)

Bij Your Well zijn wij van mening dat zeewier bijdraagt aan het welbevinden van de mens en zijn omgeving. Het is de bron van en voor leven op aarde, of, zoals een Ierse dichter het ooit omschreef: “God created seaweed, seaweed made the world!” Zeewier is natuurlijk, duurzaam, op vele manieren te gebruiken, gezond en lekker! Deze boodschap willen wij als specialistische groothandel uitdragen in combinatie met de verkoop van laagdrempelige, vernieuwende, vooral biologische en Europese, zeewier producten, ondersteund met goede voorlichting.

Zeewier is natuurlijk, gezond, duurzaam en lekker!

Your Well wil in Europa dé specialist en aanbieder worden op het gebied van zeewier voor consumptie. Met producten voor voeding, verzorging en gezondheid streven wij naar een brede beschikbaarheid van zeewier voor de consument in de diverse verkoopkanalen (speciaalzaken, retail, food services, industrie, internet)

Met een breed assortiment aan kwalitatieve zeewier producten, bij voorkeur afkomstig uit Europa, en goede voorlichting streven wij dan ook het volgende doel na:

Iedereen, elke dag, wat zeewier

Volg ons op:

Contact opnemen:

Your Well

The Seaweed Company

Marconiweg 55

3225 LV Hellevoetsluis

email: info@yourwell.nl

tel: +31 (0) 181 375 108

© 2024