Laitue de mer
Zeewier, gezond en lekker!

Organisatie

v.l.n.r. Marty, Kees, Patty, Minke, Wybren, Marieke

Your Well is gespecialiseerd in de distributie en marketing van producten (natuurlijke voeding, gezondheid- en verzorgingsproducten)  op basis van zeewier. Deze producten worden verkocht aan (groothandels voor) natuurvoedings-, gezondheids-, delicatessen- en viswinkels. Daarnaast levert Your Well ook zeewier aan horeca bedrijven en voor industriёle toepassingen.

Your Well is opgericht door Kees Boender (tweede van links). Kees heeft als bedrijfseconoom en bedrijfskundige diverse functies vervuld in de inkoop, marketing en verkoop van biologische, gezondheids- en verzorgingsproducten en is ook als eindverantwoordelijke werkzaam geweest bij diverse bedrijven in deze branche, zowel bij handels- als productiebedrijven.

Your Well is partner van de stichting Zeewierwijzer.

Missie

OMNIS VITA EX MARE (alle leven komt uit zee)

De zee is de bron van alle leven. Your Well is actief met de marketing en verkoop van producten op basis van zeewier. Met deze producten brengt Your Well de kracht van de zee op land.

Zeewier is voor veel mensen in het Europa erg onbekend. In het Verre Oosten echter maakt zeewier al eeuwen lang deel uit van het dagelijkse leefpatroon, hetgeen mede bijgedragen heeft aan de relatief goede gezondheid van de mensen aldaar. Zeewier is voor hen een natuurlijke bron van culinaire voeding, stimulerende lichaamsverzorging en optimale gezondheid. Ook hier in onze Westerse wereld moet zeewier bij gaan dragen aan deze drie-eenheid: voeding-verzorging-gezondheid.

Zeewier kan daarbij ook nog eens op een duurzame manier in zee worden gekweekt en geoogst, zonder gebruik te hoeven maken van land, waarmee het ook een oplossing kan bieden voor het voedselvraagstuk waarmee de mensheid de komende decennia te maken krijgt.

Zeewier is natuurlijk, gezond, duurzaam en …….lekker!

Visie

Met een breed assortiment aan kwalitatieve zeewier producten, bij voorkeur afkomstig uit Europa, en goede voorlichting streven wij dan ook het volgende doel na:

Iedereen. Elke dag. Wat zeewier!

Wereld van zeewier

Ga direct naar onze webwinkel en bekijk onze producten.Sea Crunchy bestel je bij wereldvanzeewier.nl

Your Well is aangesloten bij North Sea Farmers

Your Well is ook aangesloten bij North Sea Farmers.

In deze organisatie werken meer dan 90 organisaties samen om kennis te ontwikkeling en te delen en inspiratie op te doen voor een groene wereld met zeewier. Lees ook de blog: Multi-use zeewierboerderij op deze site.