Laitue de mer
Zeewier, gezond en lekker!

Organisatie

v.l.n.r. Marty, Kees, Patty, Minke, Wybren, Marieke

Your Well is gespecialiseerd in de distributie en marketing van producten (natuurlijke voeding, gezondheid- en verzorgingsproducten)  op basis van zeewier. Deze producten worden verkocht aan (groothandels voor) natuurvoedings-, gezondheids-, delicatessen- en viswinkels. Daarnaast levert Your Well ook zeewier aan horeca bedrijven en voor industriёle toepassingen.

Your Well is opgericht door Kees Boender (tweede van links). Kees heeft als bedrijfseconoom en bedrijfskundige diverse functies vervuld in de inkoop, marketing en verkoop van biologische, gezondheids- en verzorgingsproducten en is ook als eindverantwoordelijke werkzaam geweest bij diverse bedrijven in deze branche, zowel bij handels- als productiebedrijven.

Your Well is partner van de stichting Zeewierwijzer.

Missie

OMNIS VITA EX MARE (alle leven komt uit zee)

Bij Your Well zijn wij van mening dat zeewier bijdraagt aan het welbevinden van de mens en zijn omgeving. Het is de bron van en voor leven op aarde, of, zoals een Ierse dichter het ooit omschreef: “God created seaweed, seaweed made the world!” Zeewier is natuurlijk, duurzaam, op vele manieren te gebruiken, gezond en lekker! Deze boodschap willen wij als specialistische groothandel uitdragen in combinatie met de verkoop van laagdrempelige, vernieuwende, vooral biologische en Europese, zeewier producten, ondersteund met goede voorlichting.

Zeewier is natuurlijk, gezond, duurzaam en lekker!

Met als ultiem doel “iedereen elke dag wat zeewier”, wil Your Well in Europa DE specialist en aanbieder worden op het gebied van zeewier voor consumenten. Met producten voor voeding, verzorging en gezondheid streven wij naar een brede beschikbaarheid van zeewier voor de consument in de diverse verkoopkanalen (speciaalzaken, retail, food services, industrie, internet)

Met een breed assortiment aan kwalitatieve zeewier producten, bij voorkeur afkomstig uit Europa, en goede voorlichting streven wij dan ook het volgende doel na:

Iedereen. Elke dag. Wat zeewier!

Wereld van zeewier

Ga direct naar onze webwinkel en bekijk onze producten.Sea Crunchy bestel je bij wereldvanzeewier.nl

Your Well is aangesloten bij North Sea Farmers

Your Well is ook aangesloten bij North Sea Farmers.

In deze organisatie werken meer dan 90 organisaties samen om kennis te ontwikkeling en te delen en inspiratie op te doen voor een groene wereld met zeewier. Lees ook de blog: Multi-use zeewierboerderij op deze site.