Triatleet Jim Doornbosch

Your Well sponsort triatleet Jim Doornbosch

Met trots kunnen wij meedelen dat Your Well vanaf heden een samenwerking is aangegaan met triatleet Jim Doornbosch uit Hellevoetsluis. Op 22-jarige leeftijd heeft Jim al een aantal indrukwekkende internationale resultaten op zijn naam staan. Zo heeft Jim de halve triatlon in Finland op zijn naam geschreven en is hij op de halve triatlon van Shanghai tweede geworden. Bij deze laatste wedstrijd heeft hij zichzelf gekwalificeerd voor het WK Ironman in Hawaï. De volledige afstand!  

Zwemmen, fietsen en hardlopen

De volledige triatlon bestaat uit de volgende afstanden: 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km hardlopen. In de loop der jaren zijn er allerlei afgeleide kortere versies ontstaan zoals de halve (waar Jim zich tot op heden op heeft gefocust) en de olympische afstand. 

Goede voeding en verzorging

Het ultieme doel van Jim is uit te komen als pro-triatleet op ‘long distance’ wedstrijden. Gemiddeld traint Jim 20 tot 30 uur per week. Zijn trainingsschema vergt enorm veel van zijn lichaam. Voeding speelt hierbij een grote rol, zowel in zijn sportprestaties als ook voor het herstel van zijn lichaam.

Your Well sponsort

Wij zijn dan ook erg verheugd dat wij deze samenwerking met Jim hebben en hem kunnen voorzien van onze goede voedings-, gezondheids- en verzorgingsproducten. Jim maakt gebruik van de ‘Algaran’ massageolie, bodylotion en het bad zeezout om zijn huid in optimale conditie te houden. Als ondersteunde voeding gebruikt Jim onder andere de Groene Multi en Visvrije Omega 3 van ‘A La Rineke’, de Eipasta van ‘Aalshof’ en de I Sea Bacon van ‘Seamore’.   

‘Jimprove’

Naast zijn sport heeft Jim ook een eigen onderneming genaamd ‘Jimprove’. Jimprove is gevestigd in Hellevoetsluis en is gericht op het verbeteren van prestaties bij duursporters. Samen met de sporter stelt Jim een individueel trainingsschema op. Daarnaast is Jim gespecialiseerd in bewegingsanalyses.  Hij biedt wielrenners fietspositie analyses en zwemmers zwemanalyses aan. Voor meer informatie zie zijn website www.jimprove.me 

Wij wensen Jim enorm veel succes bij zijn debuut op het wereldkampioenschap in Hawaï op 10 oktober!