• Assortiment

  • Dulse

  • Zeesla

  • Wakame

  • Kombu (Kelp)

    Zeewier voor ons immuunsysteem

De groothandel voor (Europees) zeewier

Your Well

Your Well is de grootste aanbieder van voeding, verzorging- en gezondheidsproducten op basis van Europees zeewier. Want zeewier is voeding, verzorging en gezondheid. Daarnaast is Your Well distributeur van gedroogde zeekraal. Your Well levert aan speciaalzaken (natuurvoeding-, gezondheid-, vis- en delicatessenwinkels), horeca en verwerkende bedrijven.  Bent u geïnteresseerd in onze producten, neemt u dan contact met ons op via info@www.yourwell.nl.

Zeewier: gezond, natuurlijk, duurzaam en …. lekker!

Let’s eat seaweed

Nieuws

MAART 2022

Seamore I sea Wraps

Seamore Tortilla Wraps, nu met nutri-score A! Een verbeterde samenstelling en voedingswaarde, nóg gezonder net zo lekker!

FEBRUARI 2022

Nieuw van Salterra

Salterra voegt 2 nieuwe producten toe aan de lijn!

Keltisch zeezout: Ongerafineerd, mineraalrijk grof Keltisch gedroogd zeezout uit Guerande (Frankrijk) in handig molentje.

Keltisch zeewierzout: Zilte mengeling van Keltisch zeezout uit Guerande met zeewier uit Bretagne (dulse, zeesla, nori). Rijk aan kleur, smaak en geur. Deze 100% natuurlijke smaakmaker is heerlijk bij visgerechten, makkelijk te gebruiken door handige zoutmolen.

OKTOBER 2021

 

                                                     

Huidverzorging met de kracht van de zee

Waarom huidverzorging met zeewier zo effectief is?
Toepassingen met elementen uit zee en de zeelucht hebben een bijzonder hoge werkzaamheid. Ri Na Mara maakt gebruik van de kracht van de zee. Het menselijk bloedplasma is bijna identiek aan dat van zeewater en ook zeewier. Hierdoor kunnen belangrijke  vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot andere huidverzorgingsproducten, in de opperhuid doordringen.

Voedingsstoffen zeewier
Zeewieren hebben een zeer hoge dichtheid van werkzame stoffen. Ze zitten boordevol vitamine A,B,C,D en E, eiwitten, aminozuren en een rijke verzameling aan mineralen omdat ze de voedingsstoffen uit het omringende water door osmose opnemen. Deze belangrijke grondstoffen worden toegepast in deze mariene lichaamsverzorging. Aangevuld met een reeks zorgvuldig geselecteerde natuurlijke botanische extracten maakt de producten van Ri Na Mara en Irisch Organics bijzonder effectief voor de huid.

Ri na Mara en Irish Organics
De Atlantische Oceaan bij Connemara is niet alleen spectaculair mooi, het is ook de bron van ’s werelds meest voedende natuurlijke huidverzorgingsoplossingen. Gekoesterd door de zuiverste zeewateren van Europa, een perfecte habitat om de voedingrijke natuurlijke zeealgen te produceren die in elk huidverzorgingsproduct van onze mooie productlijnen met zeewier zijn te vinden. De productlijn van het merk Ri na Mara is iets uitgebreider dan de productlijn van Irish Organics, die bovendien biologisch en geurstofvrij is.

Kom zeewier proeven!

Kom langs bij Your Well op de volgende evenementen en beurzen!

  • 10 oktober: Visbeurs, Spakenburg 2022
  • 19 / 20 november: Therapeutenbeurs, Houten 2022

Webinar

Om op de hoogte te blijven over zeewier zijn er de volgende interessante webinars:

Op dit moment zijn er geen webinars over zeewier.